engelen banziger
 


Ons team

Samen willen wij als team ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent.
Met trots stellen wij ons team aan u voor.

jos banziger

Jos Bänziger (orthopedisch schoentechnicus) is 1973 zijn loopbaan begonnen. Jos heeft 12 jaar bij Engelen gewerkt en de eerste stappen in zijn ontwikkeling en loopbaan als orthopedisch schoentechnicus gezet.
Hierna heeft Jos Bänziger bij diverse andere schoentechnische bedrijven zich verder ontwikkeld en zijn diploma's behaald.
In 2005 is hij weer bij zijn eerste werkgever teruggekomen om het bedrijf eerst als Engelen-Bänziger Orthopedische Schoentechniek en later als Bänziger Schoentechniek voort te zetten.dennis

Dennis Gisberts (orthopedisch schoentechnicus) is in 1996 bij toeval het vak ingerold.
Na 17 jaar gewerkt te hebben voor 2 grote bedrijven in diverse revalidatie centra en ziekenhuizen zocht hij een nieuwe uitdaging.
De reden hiervoor was dat hij zijn werk door de kanalisering van de bedrijfsprocessen te eenzijdig vond.

"Bij Banziger Schoentechniek voel ik me meer betrokken bij het gehele proces dat nodig is bij het maken van een loophulpmiddel van hoge kwaliteit."


wilma banziger

Wilma Bänziger (administratief medewerkster) heeft in 2005, samen met haar man Jos, Engelen Orthopedie overgenomen. In 2006 is ze de klantadministratie en diverse andere werkzaamheden gaan doen.
Voorheen was ze 25 jaar werkzaam in de thuiszorg.

Samen met haar man heeft ze als visie "het kan altijd beter''.


jessie

Jessie Thijssen - Mozes (administratief medewerkster) is na een jarenlange loopbaan bij een accountantskantoor full-time moeder geworden.

Nu de kinderen ouder zijn. komt er weer tijd vrij voor nieuwe uitdagingen.
In december 2013 is Jesse bij ons bedrijf begonnen als administratief medewerkster.
Het werk vindt ze zeer afwisselend en heeft veel direct contact met de klanten.

"Ik werk met een kundig en leuk team, wat zorgt voor een aangename sfeer."

© Bänziger Schoentechniek 2020 - 0475 48 16 09 - info@banziger-schoentechniek.nl- leveringsvoorwaarden - privacyverklaring